Bikepark

Bikepark

Bikepark Kiuaskallio


Aukioloajat (21.8.-30.9.2021)
Torstai
Klo 17-20
Lauantai Klo 12-18
Sunnuntai Klo 12-18

Syyskuun jälkeen julkaistaan uudet aukioloajat.


Ratakartta (väliaikainen)

Ratakartta on väliaikainen, siitä rajautuu mm. pumptrack alhaalta ja Kloperon reittiviiva suuntaa antava. Radoista julkaistaan syksyn aikana videoita sekä kuvia.

Ratakuvaukset:

1. Jalas Safari: Vauhdikas pätkä jossa hyppyjä, bermejä ja pumppeja. Kaikki hypyt yli ajettavissa, hypättävissä tai kierrettävissä oman taitotason mukaan. Pätkä sopii mainiosti kaikean tasoisille harrastajille, vauhdilla saat kummasti haastavuutta lisää.
2. Pyörtänö: Bermipaana jossa halutessaan vauhti pysyy hyvin maltillisena. Sisältää paljon bermejä, muutamia pumppeja ja muotoja joita voi vauhdin kohdille saatuna käyttää pieninä hyppyinä. Meidän suositus aloittaa hissipyöräily meillä, mutta kuitenkin tarjoaa paljon kokeneemmillekkin harrastajille.
3. Friiraireri: Nimensä mukaisesti rajumpi freeride paana jossa isoja bermejä, vaudikkaita sekä isoja hyppyjä jotka kaikki eivät ole yli ajettavissa. Lopussa 3 isompaa boksi mallista hyppyriä joissa pöytää noin 10 metriä.
4. Klopero: Sekoitus bikepark henkistä pientä bermistöä, pieniä hyppyjä ja lopun metsä kivistä sekä juurakkoista enduro henkistä paanaa.

 

Hinnasto 2021

 

Bikepark -hanke 2020-2021

Kiuaskalliolle rakennetaan – eikä vain meinata – kesän 2021 aikana läntisen Suomen ensimmäinen ja paras Bikepark alamäkipyöräilyreitistö, sekä PumpTrack-rata polkupyörille!!! Työt ovat jo alkaneet. Toteutus tehdään alan parhaiden ammattilaisten toimesta, joilla on lähes elämänmittainen kokemus pyöräilyharrastuksesta.

Viime talvena on tehtiin talvipyöräilypolkuja Kiuaskallion lähettyville. Nämä reitit ”perataan” entistä paremmiksi tämän kesän aikana. Lähtö on joko ampumaradan parkkipaikan reunalta tai sitten raviradan paikkeilta.

Partiomajan reitti on helppo. Raviradan ja ampumaradan välinen reitistö on vähän haastavampi. Kaikki reitit eivät näy kartalla, mutta polkuja seuraamalla ei pitäisi eksyä.